lauantai 3. marraskuuta 2012

Halloween tunnelmissa

Morjens sano rikkaat toisilleen! Vuoden synkin aika on taas tullut, tosin ensilumikin on jo ehditty kokea. Tyhmä lumi, kun vei meiltä ruskan mennessään. Tässä mietin että mikä on kun ei muka mitään ole saanut aikaseksi, mutta tosiasiassa en vaan ole kuvannut tai jaksanut laittaa niitä tänne. Kaivelin villavarastoista esiin yhet sukat, jotka on muorin tekemät (eli siis oman isoäitini) ja viime vuonna ne olivat aivan liian suuret ja nyt näyttää siltä että jalka onkin jo kasvanut ohi heistä, harmillista. Mutta eikö olekin kauniit sukat?
Sitten toinen villainen hauskutus on nuo tumput, jotka termiitti sai synttärilahjaksi! Aivan sikaihanat, eikä niitä oikeen kehtaa edes käyttää kun on niin kivat... tai siis, ei kehtaa tarhaan laittaa likastumaan. :D Kauppareissu ja kyläilyrumpuiksi siis. ;)
Meidän tuo termiitti taitaa saada hyvin syödäkseen tarhassa(kin), kun se on niin valtava jössikkä. Terve ja terhakka tyyppi, harmi vaan kun vaatevarasto menee koko ajan uusiksi! Hän käyttää nyt jo 6-8 vuotiaiden pipokokoja ja jalkakin on sellainen "vieno" 27 ja hanskakokokin on yli oman ikäluokkansa, 4-5 vuotiaiden menee, mikähän koko se sitten ois, joku 3.? Olinhan mä sitten saanut sentään testattua noita nappien vääntöjäkin... tässä siis protot nappipinneistä. Aihiot ostin Nappikauppa Punahilkasta, aivan ihana paikka. :) Paljon kaikkea kaunista ja kivaa! Kankaat on Fixin tehtaan vintagea, jotka olen ennakkoperinyt ihanalta anopiltani.
Olen myös kunnostautunut tosiaan viimein tuon kuumaliiman kanssa. Pitkään pelkäsin koko hökötystä mutta nyt otin itseäni niskasta kiinni ja painoin liipasimesta! Tämmöistä jälkeä siitä sitten tuli... :) Nämä saattaa olla sen verran pukkituotteita ettei viitsi sen enempää näistä lässytellä. Mutta eikös tuo toinen nyt näytä melkolailla lumihiutaleelta? Sitä voi sitte itse kukin päässää miettiä väriä ja käyttötarkoitusta ym. :)
Vielä tää isomman ponnistuksen takana ollut erikseen....
Tänään tuvassa palaa kynttilät, ihan syksyistä. <3 Mukavaista loppusyksyn aikaa kaikille! t.tupajumit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti