keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

Pääsiäissaippuat







Tehtiin siskon sekä veljentytön kanssa vähän keväisiä saippuoita pitkäperjantaina. :)

Kuvissa kahvikaakao (sydän)saippua, sekä vehnänoras-teepuuöljy saippuoita kauralla ja ilman, oranssina aurinkona joukossa mukana kehäkukka-hunaja-appelsiini(esanssi) saippua. Sekä pari sienisaippuaa appelsiinituoksulla ja vihreällä saippuavärillä.
Kauniita, eivätkö?

Seuraavat saippuat jo odottavat massana tekijäänsä, mutta pyykkirumba lapsen oksentelun takia on pistänyt saippuanvalmistuksen mappiin Ööö toistaiseksi. Myös ompelupöydän ja kangastilojen mietintä on vienyt tuumausaikaa saippuoiden ideoinnilta.
Mitähän sitä seuraavaksi kokeilisi? Ehdotuksia saa antaa! Minkälainen saippua olisi sellainen mitä itse tahtoisit kokeilla? Nyt tuotetestataan mahdollisesti myyntiinkin tulevia saippuoita joten NYT jos koskaan kannattaa avata sanainen arkkunne, ystävälliset lukijani. ;)

Pilvipoutaista hyvää veteraanien päivää toivotellen
Tupalaiset

2 kommenttia:

  1. On kyllä kauniita saippuoita. Ja voin kuvitella tänne asti niiden ihanan tuoksun :)

    Enkä kyllä yhtään osaa sanoa tuosta minkälainen saippua olisi sellainen mitä itse tahtoisin. Suurin osa miedoista ja kotoisista tuoksuista ovat ihania. Voimakkaat tuoksut eivät houkuttele sitten yhtään :)

    Mutta jos jokin muu idea kelpaisi, niin kaipaisin hyvää vinkkiä neulatyynyn tekemiseen. Netistä varmaan löytyy, mutta en ymmärrä niistä mitään. Ja luulisi sellaisen olevan ihan helppo väsätä omastakin päästä, mutta mä ne osaa :(

    VastaaPoista
  2. Christin kuule, luin juuri talvella yhtä blogia missä oli neulatyynyn teko-ohjeet! Mielestäni tämä on tosi sievä! http://blog.risulintu.net/?p=546
    Jos itse tekisin, virkkaisin ehkä huovuttuvasta langasta jokseenkin ympyrän, huovuttaisin koneessa ja neuloisin kiinni... esimerkiksi tomaatin malliseksi, tai jokin muukin hedelmä tms. voisi olla "helppo", kun yhdistetyt kohdat saisi piiloon esim. pienten vihreiden lehtien (huopaa) alle... :)

    VastaaPoista