sunnuntai 1. toukokuuta 2011

Kevään saippuasatoa

Ensimmäiseksi: Mukavaa vappupäivää joka iikalle! Täällä on tullut rakeita, räntää ja himppunen vettä. Aurinkokin on uskaltautunut pumpulipilvistä vähän pilkistelemään. Hyvä sää kuvailla siis uusia saippuoita.
Joten...

Vielä kerran pojat!

Intouduin tekemään vielä lisää käsisaippuoita.


Tässä muutama pikkuinen käsisaippua. Kokeilin ensi kertaa kerroksellista versiota.


Näissä siis ei ole lisättyjä väriaineita tai tuoksuja... Aitoa hunajaa ja ripaus kanelia tummassa kerroksessa. :)


Pari pikkuista sydäntä. Vielä kertaalleen tumma kahvikaakao ja ihanan kesäinen kehäkukka&sokeri käsisaippuat.


Kehäkukkaisaa..!


Kesäiset sienisaippuat - tuoksuu appelsiinilta!



Ihanasti tulee värit esiin näissä kyllä... :) Piristävää jalkahoitoa!


Pikkuisia koristetähtiä oranssisena ilman tuoksua.

Tässä vielä viimeiseksi kesäsaippuoita ilman hajusteita:




Tässä kaikki tällä kertaa,
Tupalaiset kuittaa

9 kommenttia:

  1. Onpa hienoja saippuoita. Tommoset olisi paljon kivemmat tylsän nestesaippuapullon tilalla. =)

    VastaaPoista
  2. Kräähh! Kirjoitin pitkän kommentin joka puff-katosi! No eniveis, ekaks kehuin komiaa vihriää liinaa taustalla ;) ja sitte noita saippuoja ihan, on kauniita kyllä :) Ja jee, kerrokset toimi!
    Mää kävin Kuopion kauppahallissa haistelemassa vähän ideoita - siel oli just niitä "kakun"palasii ja sit sellasii tylsii SYDÄNmuotilla tehtyjä... :P Ja pakko sanoo, täysin puolueettomasti että sun tekemät (ja toivottavasti jatkossa myös mun) voittaa ihan 6-0 näkemäni saippuat. Ostin sieltä kuitenkin piparminttu- ja ginseng-tippoja, enää sit puuttuis se MASSA jota oottelen tässä parin viikon sisällä saapuvaksi, nghh...astetta viksumpi olis samalla käyny Kuopion Sinooperissa. Ehkä sit ens kerralla. ;)

    Palaamisiin,
    sis <3

    VastaaPoista
  3. Kiitti Nina! Mulla on ollut kyllä mielessä myös nestesaippuoiden "tuunaus" (hienot pullot ja värit jne.)

    Lara, no AIVAN varmasti mein tuotoksista tulee hienoja! ;) Vois sitä vähän suunnitella että sais kasan tehtyä sitten myyntiin sinne mistä puhuttiin... :)
    Piparminttu kuulostaa todella namilta! Ehkei sillä massalla enää kauan kestä tulla, toivon mukaan.
    Ostin silikoonisen kakkuvuoan, mutta katsoin sen halkaisikaa ja tajusin että kakkupalojen menekki taitaa olla aika iso, siis että sen saa edes tehtyä. Pitää olla varmaan 2,5 kiloa massoja sitten. Toistaiseksi kakkuvuoka saa siis tehdä kookosvuokaleipää Karpin Ateriakirjan mukaan. ;)

    VastaaPoista
  4. No pitäis ehdottomasti suunnitella..! Mää oon mielessäni miettinyt tuotemerkkiä sekä pakkausta/käärettä (joita en nyt tähän julkiseen levitykseen tiettykä vielä paljasta) ja tulipahan äsken mieleen sellainenkin asia kuin ihan pesuaineen valmistaminen...niin pyykin kuin tiskinkin. Haluunko olla kuin Annu & Liinu? Ehkäpä - mietin vaan että vois oikeesti olla ihan hauskaa tehä omat pesuaineet; into ja kiinnostus korvaa tietotaidon? ;)
    Tässä linkkivinkkinä http://kauppa.annujaliinu.com/
    sekä
    http://kysymammalta.blogspot.com/2009/09/tee-itse-kodin-puhdistusaineet.html josta löytyy ohjeet MM. ekologisille pesuaineille :)

    ...niin ja siis noi pesuaineet nyt ainakin alkuun ihan vaan omaan käyttöön. Toisaalta, eipä täs meillä kummallakaan kauheemmin ansiotyötä oo näkyvissä joten jos oikein innostuu ja onnistuu niin kukapa tietää mitä tästä vielä kehkeytyy :D

    pus!

    VastaaPoista
  5. Lara, olet mahdottoman ihana idealisti! :D <3
    Todellakin kiinnostais vähän enemmänkin "ekohörhöillä" pesuaineiden saralla. :)

    Mun pitää tutustua tässä illan hyssykässä vielä noihin linkkeihin.

    Mä mietinkin että vois ton visuaalisen toteuttamisen ton näpertelyn puolelta jättää sulle, siis niinkun kääreiden ym. osalta. Ainakin ideoinnin. Mulla on jotenkin "köyhä" kausi menossa. :/ Vaikkei ehkä saippuoista niin heti huomaiskaan, mutta nuo paperi-askartelut tökkii nyt niin pahasti että saattaa jopa Pojan synttärikutsut mennä tekstiviestittelyks jossen kohta saa itteeni niskasta kii.

    Vois tossa viikolla soitella, ni voisit kertoo ideoistas? :)

    Heh, oishan se ihan kiva saada vähän "vaivanpalkkaa" hommasta mistä tykkää - tosiaan kun tuo työllistyminen ei oo ihan heti siintämässä horisontissa... :P

    VastaaPoista
  6. ja vielä lisättäneen että illalla suihkussa kun tutkin pesuaineita niin esim. Ole Hyvä-tuotteilla on selkeä tuoteseloste mitä pitää sisällään (samaa ei voi sanoa muista tuotteista); ei liene kauheen vaikeeta valmistaa samankaltaista...niin ja sit katoin kans mun ekodödön sisällön niin sellasen teko onnistuneis ehkä kans?

    Nää ideat pitäis saada toteutukseen, muuten ei ehkä lähe päästä pois ;)

    NIIN ja niistä kääreideoista mistä äsken tsätättiin niin yks ihan hauska vaihtis vois oll myös kahvipakettien kääreet joita niitäkin multa löytyy _muutama_ :)

    Nyt meen kokkaamaan, palaamisiin!

    VastaaPoista
  7. Siis syötävän hyvännäkösiä nuo saippua, mulle menis karkeista jo en tietäis ;) I like a lot.

    VastaaPoista
  8. Aivan ihania saippuoita. Mulla haluttais niin kokeilla myös:) Kiva blogi sulla.

    VastaaPoista
  9. Voi kiitos kommentista, Askartelin itte! :)
    Saippuat on mukavan nopeaa harrastelua ja lopputuloksen näkee pian (sopii tällaiselle äkkipikaselle luonteelle ;))
    Voin siis lämmöllä suositella toisiakin kokeilemaan ja onnistumaan. Joulu tulla jolkottaapi ja näistä saa ihania lahjoja läheisille. :)
    Pitääpä tutustua sinun blogiisi pian!

    VastaaPoista