perjantai 16. syyskuuta 2011

Kutteiden kokkeilua

Ihastuin ajatukseen virkatuista matoista jo alkuvuonna. Nyt suuressa virkkaushuumassani päätin kokeilla ja jälleen: yrityksen ja erehdyksen kautta edes jonkinmoiseen voittoon!
Värimaailma ei minua ilahduta, mutta ehkäpä jotakuta kuitenkin, pikkuprinsessoja on Suomi pullollaan... :)


Ylläoleva kuva oli eka, kun olin aivan varma että tuohon se pinkki raita tulee... nooo ei tullut vaan kiskaisin sen pois.


Matto joutui pesulle, se oli oikein haisulimatto, siis uusilta kuteilta, tehtaalta, pölyistäkin... vaan ei enää. Myös huomasin että uusi matto ei niin vaan suoristukaan... matossa vai kuteissa vai tekijässä vika? :(


Tässä halkaisijaltaan 80cm:n matto, vieläkin päät lepsuu, täytyisi ne jonnekin pujotella jonkin matkaa... mutta muuten valmis.


Toisen maton teossa keskityin istumismukavuuteen ilman kummempia kolosia... (kuvassa värit vääristyneet)


Loppujenlopuksi olen ihan tyytyväinen näihin vaaleanpunaisiin unelmiin, mutta on kyllä varaa kehittyä ROIMASTI näitten teossa! Ehkä jos seuraavaksi vähän anteeksiantavampaa kudetta ja väriä... Elän kovasti toivossa että nämä suoristuu käytössä, mutta kun minulla ei ole kokemusta uusista matoista tällä tekniikalla. Nyt nämä turjakkeet ovat viikattuna jemmassa siihen asti että nämä joku tahtoo omakseen.

Pitäisi kuvailla paljon virkattuja pipoja yms. myös tänne blogiin mutta harmittaa tehdä tällaisia päivityksiä missä kuvien laatu on... noh, toisinaan vallan laadutonta.

Virnamaisen kivaa päivää lukijoille - syksy on käsitöiden aikaa, nyt jos koskaan on aika aloittaa joululahjat. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti