maanantai 19. joulukuuta 2011

Tonttujen joulukorttitehdas...

ja pari muuta juttua.

Tänään on taas ilon päivä kun emäntä lähtee hammastohtorille päin. Jaiks.
Viime maanantaina kiskastiin viisuri irti, nyt ois paikkailua ja jotenkin mua ei huvita yyyhtääään mennä sinne... pakko olla tomerana ja pyytää ronkkiin vaan tota kipeetä puolta, koska muuten mä en syö jouluna (mikä ei ehkä sikäli olisi suuri menetys, vois päästä vaikka jenkkikset vahingossa vähän pieneneen).

Viikonloppuna oli lapamato-fiilis. Mutta sain kuin sainkin mm. anopin joululahjan tehtyä! Luonnollisesti en kehtaa näyttää koko juttua täällä ennen joulua, mutta tässä kurkistus:


Minulla oli pieni tonttu apulaisena joulukorttihommissa, muuten en olisi edes vaivautunut tunkemaan pöytää täyteen tarvikkeita, mutta kun tonttu huusi "Minula on IPSIRAATIO!" niin pakkohan se sitten oli alkaa luovaksi. Inspiraation hukkaan heittäminen on melkeempä synti.

Tässä dude taiteilee emännän väkertämällä perunaleimasimella...


...ja vapaa taiteilu sormivärien kanssa oli yhtä kivaa kuin ennenkin, paitsi nyt maalit eivät olleet "räkää" tai "ketsuppia". Tässä dude maalaa emännälle korttikoristeita.


Osa korteista onnistui paremmin kuin toiset, osa vähän teknisesti horjui toteutuksessa, mutta tuli ihan nättejä - ainuttakaan omasta mielestä rumaa en kehdannut tehdä. ;) Oottekos saaneet korttinne, vai onko posti hukannu ne matkan varrelle?
Eipä näitä tosin montaa edes ole. Muutamalta olen saanut kiitokset kortista.
Kiitos myös teille kaikille jotka olette muistaneet meitä kortilla tänä vuonna. :) Muutama on tullut perille asti, mutta jos on fiksu ja laittaa ne 2.lk merkillä niin ne tulee jouluviikolla, eikä ykkösenä männäviikolla niinku tää emäntä laitto meneen... ;) ups.

Tässä siis joulukorttisatoa random järjestyksessä:








Kuten näistä huomaa, en halunnut tehdä ihan perinteisenvärisiä kortteja kaikista... vaikka onhan nekin toki somia. :)
Tein muutaman tuollaisen isomman että sain liitettyä hiipulaisen kuvan sinne taakse (viime synttäreiltä, ei mitään tonttukuvaa).
Ensin kirosin että miksei mulla ole isompia korttipohjia, sitten totesin että miksi olisi, kun en yleensä koskaan tee kortteja, että ihme kun meiltä löytyi edes liimaa (joka ei ole kuivunut pulloonsa siis!) ja sitten otin ja leikkasin pahvia ja päällystin sen. Joten hoihoi noitten korttien saajat; jos sieltä näkyy joku mainoslause jossain valossa läpi, niin älkää ottako nokkiinne, korttinne on silti aivan yhtälailla ajatellut (ellei enemmänkin) kuin nuo oikeesti korttipohjiin tehnyt. ;D


Mukavaa joulunalusviikon alkua joka iikalle.
t. Emäntä ja dude


PS. Tässä vielä ihan aiheen ohi yksi kuva josta en kerro sen enempää, mutta eikös ole somat värit??

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti