keskiviikko 28. joulukuuta 2011

Välipäeviä!

Käytihin waarilassa joulua viettämässä. Paketit oli tänä vuonna pääasiassa pehmoisia, mutta toivottavasti silti (tai juuri siitä syystä) mieluisia.
Tässä muutama erimallia (vapaamallia...) oleva piponen.
Näitä syntyi sarjatuotantona parin päivän välein, jokainen yritetty tehdä kantajansa näköiseksi jollain lailla. Ehkei kaikki ihan osuneetkaan nappiin, mutta ainahan sitä on myös ensi joulu.


Täss jonkinmoisilla puolipylväillä tai mitäliepikkupylväitä olivatkaan tehty muhkea hattu, isolla tupsulla (ajateltiin yhdessä isännän kanssa että kantaja ei pelkää olla pikkasen lapsenmielinenkin asusteissaan) sekä "korvaläpillä", eli semmottilla alennuksilla. Toki kuvitelmissa oli vähän tiukeempi talvi kuin tämä +5 mitä nyt on ilmoja pidelly...




"Ampiaispesä"mallilla, myös tuplalangalla tehty villamyssy. Kiinteillä silmukoilla ja keskikokoisella tupsulla. Ilman sen kummempia krumeluureja, kun myös käyttäjä on konstailematon ja "sisältö korvaa puuttuvan ulkonäön" - vai mitenkä se menikään..? ;) Ei mutta, kauniin ruskea lanka, tässä kuvassa vähän ylivalohtanut vain.



Tässä sitten jäätävän inspiraation lopputulos. Ensin tein kuuppaosan kiinteillä silmukoilla, mutta kattelin että pipon malli ei nyt oikeen tuu esiin joten otin ja käänsin sen nurja puoli ylöspäin ja virkkasin reunuksen toistepäin, pylväillä. Langan kiva hehkuva ominaisuus pääsi paremmin esille noin. Ruutupipo.





Tuossa vielä kaikki vyötteineen, myös aiemmassa postauksessa ollut Kide-huivi vielä kertaalleen. :)

Tässä kaikki tältä erää, lisää omista ja toisten joululahjoista, sekä joulutunnelmista sitten tuossa kuun taitteessa vielä, jahka tupalaiset rauhoittuvat jälleen kotieloon ja toivovat ensi vuodesta rutkasti parempaa kuin mitä tämä vuosi on ollut.

3 kommenttia:

  1. Hei, tuo ruskea on ihana!! <3

    Löysin yhden blogin...ei mitään kauheen innovatiivista :P mutta mun mielestä kauniita neulosjuttuja kans: http://puikkohukassa.blogspot.com/

    :)

    VastaaPoista
  2. Sinisen pipon saaja kiittää ja kumartaa, vaikka omistaakin harmillisesti hiukan liian pienen pään..(mikähän siihen auttaisi?)muuten malli korvaläppineen ja langan valinta on osunut nappiin! :)

    VastaaPoista
  3. Kitosta Lara, pitääpä kattoa. :) Nyt mua inspaisi kauheasti tehdä jotain SUURTA, niinkuin tilkkuviltti esimerkiksi.

    Sinisen pipon pienipäinen omistaja: Mä VÄHÄN harmittelin asiaa jo tykönäni, kun testailin sitä omaan kuuppaani ja sitten jostain kumman syystä se lörähti (vielä enemmän :D ) läpät saatuaan. Mutta eikös villa kutistune pesussa? Jos koittaisi vähän pienentää...? Tai sitten sisään voisi neuloa kiinni fleeceä (mulla olisi vaalean sinistä) jolloin sisäpipo voisi olla jämptimpi..? :)

    VastaaPoista