perjantai 6. tammikuuta 2012

Maman poncho

Sain kaiveltua kansioiden kätköistä näitä eri vaiheita tuon ponchon kanssa. Ohjeen muokkailin tuon kukkakuvion ympäriltä, jota opettelin tekemään Virkun blogin ohjeen mukaan. Salomoninsolmut opettelin muistaakseni Novitan peedeeäffän kanssa.

Ensimmäiseksi tein tämmöisen suorakulmion, ja sitten tuohon +4 kukkaa ja voilá on takakappale kasassa.




Sinäänsä helppoa kuin heinän teko kun pääsee vauhtiin. 2 värillä tehdessäni tein monta punaista kukka-aihiota valmiiksi ennen liittämistä. (Toki, tällaisen työn päätteleminen on aivan penteleen turrrskaista kun niitä lankapäitä on sitten 4x24!) Mutta tyhmä mikä tyhmä. Nyt osaisin tehdä paremmin.



Ylläolevasta kuvasta ei varmaan huomaa että "seura tekee kaltaisekseen", nauroin kun nyhjäsin tätä kasaan ja ihan samanvärisissä vaatteissa...terveisiä vaan pyjamapöksyiltä jotka sain äidiltäni (kelle tämä ponchonen siis meni lahjaksi).

Liittäminenkin oli suht simppeliä...



Kiroilua sen sijaan aiheutti neuleen venahtelevuus ja jouduin tekemään aika monta varvia tuota kaula-aukkoa kireemmäksi että sitä voisi kuvitella pitävänsä muuallakin kuin lanteilla....



Valmis poncho olikin sitten vallan kaunis.
Tuota paitaa ja tekijän figuuria vaan ei ole ehkä luotu tämän ponchon kanssa olemaan... :D Aika karseet "valmiit" kuvat tuli, mutta saa luvan nyt kelvata! NIH. Ainakin tuon paidan kanssa ponchon värit näkyvät hyvin.





Tarkempaa ohjetta tälle en ala kertoilemaan, Virkun blogiin saa mennä sompailemaan ja etsimään, siellä on kaikkea kivaa ja kaunista. :)
Itse en jaksa mitään ohjeita alkaa kirjottaa ylös, niitä on netti pullollaan, enkä tykkää ohjeiden tekemisestä. Tää on käsityöblogi, ei ohjepankki.

Tää, kuten muutkin virnablogin jutut on tehty "Tuurilla, ei taidolla".

Mukavaa loppiaista kaikille ja viekää nyt jo ne ränsistyneet joulupuunne saunanlämmikkeeks! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti