keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Viime viikonlopusta










Kaikki satsina tälleesti vuan.
Kokeilin virkata kehystä ja onnistui sen verta siedettävästi, että tämä yksilö meni tuparilahjaksi tuon korin kanssa. Oikeastaan isäntä vielä askarteli tuosta kehyksestä kellon, kun oli kellonkoneisto hollilla...
Sitten tuo ihana pieni kori, tein sen viime viikolla myös ja se sopii saajalleen kuulemma todella hyvin väriltään. *happy*
Pohjan tein puolipylväillä ja korin reunat sitten perus kiinteellä, siitä tuli mielestäni hauskin kuvio tuohon vinksahtaneeseen koppaan. Termiitin kanssa tossa sitten arvottiin että pistetäänkö yks nappi, vai kolome, termiitti sano että yksssi iso nappppi ja se siihen sitten meni. Nappivalinta, kuulemma.
Samaa tupari pakettiin meni myös Hawajilaista mustaa suolaa, sekä yks pieni hamppurätti pitämään uutukainen keittiö puhtaana.
Sitten tuollanen pieni projekti joka nyt tuntuu venahtaneen vähän... kun ei ole ollut aikaa tehdä sitä ihan loppuun... edelleen siis keskeneräisenä tossa pari kuvaa sahalaitavirkkauksesta - peitto jonka tein "vauvalle", mutta saa luvan lämmittää termiitin kinttuja, onhan se meitin vauva kuitenkin. Harjoituskappale siis, väreistä joista minä totesin ensinäkemältä "ihana yrjö" ja isäntä "vau mite hianot!"

Ainiin, kehys on tehty Novitan 7veikasta, kori on tehty 2kertaisesta Kelo-langasta ja tuo peitonrääpäle sitten Craftista (Hemtex).

Ilmeisesti minulla on kaikki aika maailmassa tehdä käsitöitä - ainakin vielä seuraavat 3,5kk. Miten sitten käy tuvalle, en tiedä, tutiseeko liitoksissaan vai ehtiikö sitä vielä vähän näpertää... vaikka eipä blogin (enempi) kuoleentuminen lienisi mikään kovin suuri shokki tai parkumisen asia kenellekään. Vaikka onhan tää kiva tapa arkistoida itelleen mitä on millonki tehny ja kenelle antanu.

Tää emäntä lähtee nyt viettää puolentunnin hermolomaa valtavan termiittihermoromahduksen jäljiltä - kun talo viimein hiljeni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti